Biitin kuulumiset

Biitillä aloitettiin maaliskuussa viimeisenä hoitokeinona kortisoni. Se tepsi heti. Anturat eivät ole kertaakaan auenneet kortisonin aloituksen jälkeen ja olen pikkuhiljaa luopunut kaikista tukihoidoista eli ainoana on enää jäljellä erikoisruoka. Olen jo antanut ruoan lisäksi luita ja lihaa, makupaloja yms. Tassuja en ole rasvannut tai suojannut moneen kuukauteen. Mikä valtava helpotus.

Kortisoni on nyt pienennetty pienimpään mahdolliseen annokseen ja sekin ollaan lopettamassa tämän kuun lopussa. Biitille on taas syttynyt elämänilo silmiin ja se on kuin toinen koira verrattuna yli puoli vuotta kestäneeseen kivulloiseen ja nuutuneeseen jaksoon. Tänään käytiin ensimmäisen kerran paimenessa syksyn jälkeen ja hyvältä näytti. Tassujen kunnon mukaan mennään, mutta toiveita on aloittaa ainakin jälkiharrastus uudelleen paimennuksen lisäksi.

Totuus tassujen kunnosta paljastuu vasta kun kortisoni lopetetaan kokonaan, mutta olemme varovaisen toiveikkaita ja joka tapauksessa jos tassut taas aukeavat, niin nyt tiedämme, mikä auttaa.

Avainsanat:

4 vastausta to “Biitin kuulumiset”

 1. Titta, Noita & Poppa Says:

  Biitille touhukasta ja aurinkoista kesää! Hienoa, että apu todella ikävään vaivaan on löytyny ja Biitti saa taas kunnolla elellä koiriksi. 🙂

 2. Petti Says:

  Ihanaa, että lääke löytynyt!!!

 3. Kikka Says:

  Eksyin sivuillesi monen mutkan takaa ja on aivan pakko kysyä nykytilannetta? vieläkö koira syö kortisonia?

  • pikkujalo Says:

   Biitti on ollut jo pitkään ilman kortisonia ja voi tällä hetkellä tosi hyvin. Kortisoni jotenki katkasisi kierteen ja sen jälkeen ongelma ei ole enää uusiutunut.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggaajaa tykkää tästä: