Jälleen lomalla Hyrynsalmella

Olemme taas jokavuotisella kesälomamatkalla Hyrynsalmella Vuoriniemen lomamökissä tutussa paikassa. Mukana ovat tällä kerralla Biitti, Doyle ja Flaksi.

Tarkoituksena tällä lomalla on erityisesti keskittyä Biitin kanssa metsäjälkeen, Doylen kanssa tottikseen ja Flaksin kanssa leikkiin ja kaikkien kanssa uimiseen ja rentoutumiseen.

Ilmat ovat olleet vähän turhan suotuisat ja sekä kaksi- että nelijalkaiset ovat alkuloman lähinnä laiskotelleet paahtavassa helteessä. Ainoa, jota voi tehdä, on uiminen ja vedestä nauttiminen. Sitä herkkua ei kotona ole tarjolla, joten nautitaan vesileikeistä. Flaksi oppi uimaan heti ja hakee jo mielellään damia sekä käy uimassa myös itsekseen. Biitti ui edelleenkin käsipohjaa ja Doyle on varsinainen uimamaisteri.

Puruhetki

Flaksi rannalla

Flaksin uintinäyte

Avainsanat: , ,

2 vastausta to “Jälleen lomalla Hyrynsalmella”

  1. jaanakin Says:

    HYvä on ihmisen veden äärellä olla näillä helteillä. Koirille se varmaan läheentelee taivasta, kun saa läträtä ja viilentää!
    Hyviä loppu lomia teille kaikille!
    Meitin loma alkaa het kohta eli enää kaksi herätystä ja lomille lops!

  2. Eeva Says:

    Täällä kotiporukat: Laulu ja Joiku eli Laurus ja Joyce voivat mukavasti. Onneksi eilinen ukonilma oli lyhyt. Molemmat seniorit ottavat rauhassa, kun nuoriso ryllää maailmalla.

Jätä kommentti