Baden

Aamulla 3.6. lähdimme Lindausta kohden Itävaltaa ja Badenia. Matkalla poikkesimme Salzburgissa lounaalla ja kävelemässä vanhassa kaupungissa. Alkuillasta olimme perillä Badenissa, jossa hotellimme on ”Grand Hotel Sauerhof”. Tämä on suuri, vasta muutama vuosi sitten hotelliksi muutettu kartano. Illalla kävelimme Biitin kanssa ruusupuistossa, joka oli todellla upea.

4.6. päivä valkeni harmaana. Ajelimme Wienin keskustaan ja kävimme ensin kahdestaan Wienin Espanjalaisessa ratsastuskoulussa katsomassa lipizzanhevoston harjoittelua. Hevoset olivat uskomattoman kauniita ja myös harjoitteluareena lienee maailman kaunein maneesi uljaine kristallikruunuineen. Valitettavasti kuvaus oli kielletty.

Sitten kun ratsuja oli katsottu kylliksi, haimme Biitin autosta ja kävelime pari tuntia Wienin ydinkeskustassa Bulevardilla ja sen ympäristössä. Biittiä ei suurkaupungin ja turistien melu häirinnyt lainkaan eikä se juuri kiinnittänyt huomiota mihinkään ympäristön tapahtumiin hajuja lukuunottamatta. Tämä olisi hyvää harjoitusta BH-kokeen kaupunkiosuudelle mille tahansa koiralle. Illemmalla kävimme jälleen kierroksen ruusuja ihailemassa.

Avainsanat:

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggaajaa tykkää tästä: