Joycen kipututkimuksen päätöskäynti

Tänään oli Joycen viimeinen käynti Pieneläinklinikalla kipututkimuksen tiimoilta. Käynnillä tehtiin taas normaalit jo tutuksi käyneet testit ulkona liikkeessä, hypyt korkealle alustalle, kävelyt rappusilla ja tietokonetallenteet ravissa ja käynnissä. Lisäksi otettiin verikoe ja tutkittiin ulostenäyte.

Kyselylomakkeessa kysyttiin, oliko Joyce saanut mielestäni lääkevalmistetta vai lumetta. Vaikea kysymys, johon vastasin, että luulen sen saaneen jotain oikeaa valmistetta. Ensin tutkimuksen alussa Joycen kunto mielestäni heikkeni tasaisesti, mutta tutkimuksen puolessa välissä alkoi yllättävä käänne parempaan, joka ei selity muulla kuin oikealla vaikuttavalla valmisteella. Tosin taas loppua kohden Joycen kunto hieman heikkeni. Koko tutkimusaikana annoin Joycelle kipulääkettä vain kolme kertaa. Tämä on melkoinen parannus tilanteeseen, jossa Joyce söi yhtäjaksoisesti kipulääkettä monta vuotta.

Emme saaneet vielä tietää, kumpaan ryhmään Joyce kuului, mutta sen saimme tietää, että tutkittava aina on Omega 3 -valmiste nimeltään Doils. Tutkimuksen alkuvaiheessa sitä ei vielä saanut Suomesta, mutta nyt se on kuulemma tullut myyntiin. Ainakin meidän kokemuksemme mukaan aine on melko vaikuttava, joskaan ei ehkä kipulääkkeen veroinen – olettaen, että Joyce tosiaan sai sitä. Moni koira pärjäisi tälläkin aineella. Saamme lopulliset tulokset Joycen osalta kesäkuun alkupuolella.

Viikolla saimme huojentavan tiedon Biitin rabies vasta-aineista. Niitä löytyi ja nyt pääsemme matkalle alkuperäisen suunnitelman mukaan Ruotsin kautta.

B-pentueen äiti Raï osallistui tänään Rauman kansalliseen näyttelyyn veteraaniluokassa ja menestyi tosi hyvin saaden ERIn, ollen paras narttu, paras veteraani ja saaden SERTin. Onnittelut Raïlle ja Jaanalle.

Avainsanat:

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggaajaa tykkää tästä: